У Києві правоохоронці спіймали прихильника «руського миру», – ФОТО

image
10 Березня 2023, 10:18
Поділитися:

У Києві поліцейські повідомили про підозру 60-річному киянину, який розміщував у соцмережах публікації, що схвалюють агресію рф та тимчасову окупацію територій України.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини Києва, області та України.

Правоохоронці встановили, що для пропаганди так званого “руського миру” киянин створив акаунт у соцмережі, де поширював публікації зі схваленнями дій рф та тимчасової окупації частини території України.

Під час обшуку вдома у фігуранта вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, на яких зберігалися зображення з російською символікою та агітацією на підтримку країни-агресора, – йдеться в повідомленні.

У столиці викрили чергового прихильника

У столиці викрили чергового прихильника “руского міра”, Поліція Києва

За пропаганду “руського миру” фігуранту загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, ми раніше писали про те, що у Києві СБУ викрили у своїх лавах колаборантку. Жінка працювала у науково-дослідній установі Служби безпеки України та виправдовувала збройну агресію рф проти України.

Також розповідали, що у Київській області прикордонники виявили чергову прихильницю «руського міра», громадянку України 1979 року народження, яка прямувала до столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua