У Києві порахують велосипедистів

image
13 Вересня 2019, 14:31
Поділитися:

У столиці шукають волонтерів для підрахунку велосипедистів. Підрахунок велосипедистів відбудеться восени протягом двох годин у будній день, 18 вересня (середа), і у вихідний день, 21 вересня (субота). 

Волонтери потрібні для підрахунку на понад 20 перехрестях у різних районах Києва, зокрема на Печерську, Лук’янівці, Подолі, Троєщині та Позняках.

«Шостий рік поспіль ми проводимо підрахунок велосипедистів у Києві. Рахуємо двічі на рік: навесні та восени. Як найтиповіший будній день вибрали середу, з 17:00 до 19:00, як типовий вихідний день — суботу з 12:00 до 14:00. Щоразу в підрахунку велосипедистів беруть участь понад 60 волонтерів. Підрахунок здійснюють волонтери власноруч, оскільки це вимагає уваги до багатьох деталей, а не просто фіксації трафіку. На жаль, у Києві поки що немає таких відеокамер, які б могли повністю замінити роботу наших волонтерів. Ми розробили інструкцію, як організувати підрахунок велосипедистів в українських містах», – пояснюють в U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»).

Кожен може долучитись до підрахунку велосипедистів у Києві, пройшовши відповідний інструктаж. Щоб стати волонтером підрахунку, слід заповнити цю форму: bit.ly/bikescount.

Читайте також: 14 вересня ярмарок змінить маршрути громадського транспорту

Читайте також: Рада припинила повноваження ЦВК

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV