У Києві поліцейські затримали чоловіка, який намагався вкрасти авто у таксиста

image
13 Січня 2023, 12:09
Поділитися:

13 січня 2023 г. 12:02

До поліції Києва надійшло повідомлення від таксиста про те, що невідомий намагався викрасти його авто. Правопорушник намагався втекти на автомобілі служби таксі, але коли йому це не вдалось, то вирішив вкрасти з салону речі. Зловмиснику загрожує тюремне ув’язнення.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“До поліції Києва надійшло повідомлення від таксиста про те, що невідомий намагався викрасти його авто. На місце події прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та кінологи”, – йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомляється, правоохоронці встановили, що водій таксі отримав на вулиці Лісовій замовлення від киянина, однак прибувши за місцем призначення у чоловіків виник конфлікт під час оплати послуг.

“Під час сварки водій вийшов із автівки, залишивши ключ у замку автомобіля, чим й скористався зловмисник та перебуваючи напідпитку намагався втекти на авто служби таксі. Однак заявник встиг заглушити двигун, а порушник втік із сумкою потерпілого, де знаходились документи на гроші”, – розповіли у пресслужбі.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше не судимий місцевий мешканець, 1988 року народження.

“Поліцейські Оболонського управління поліціїх за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 та ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану та незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статтей передбачає до 12 років позбавлення волі”, – наголосили у пресслужбі поліції Києва.

Читайте: На Обухівщині затримали чоловіка, який розстріляв фермера через борги

Фото: пресслужба поліції Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона