У Києві покажуть «Тель-Авів від А до Я»

image
27 Вересня 2019, 18:08
Поділитися:

Уперше в Києві експонуватиметься виставка ізраїльських ілюстраторів Сitykat stories.

Виставка «Тель-Авів від А до Я» є гідом по Тель-Авіву, якому цьогоріч виповнюється 110 років. Експозиція включає в себе різні елементи ілюстрацій міста, що відображається в друкованих матеріалах, відеосюжетах та макетах. 

Художники поєднали знакові місця, такі як Вежа Дізенгоффа, бульвар Ротшильда, Стара Яффо та Ринок Кармель, з літерами івриту, щоб допомогти поринути глибше у те і інше. Окрім естетичного задоволення, виставка спонукає осягнути таємничий світ прадавнього івриту крізь призму молодої Тель-Авівської культури.

Частина постерів, що будуть представлені на виставці, надруковані рідкісною технікою різографії. Це своєрідне поєднання технік друку звичайної офісної копіювальної машини та класичної шовкографії. Такий друк є екологічно чистим, оскільки виконується за допомогою чорнил на основі сої, а усі постери виготовлені на вторинному папері.

Головним ініціатором виставки є Ізраїльський культурний центр в Києві при Посольстві Держави Ізраїль. 

Художники Сitykat stories: Іра Гінзбург, Лотем Вайнров-Атлан, Тамар Бен Джоя, Ольга-Нета Левицька і Саша Юдашкін. 

Компанія Сitykat stories була заснована у 1998 році та є провідною компанією з креативу і брендингу в Ізраїлі. Митці цієї компанії поєднують любов до подорожей та до дизайну. Вони створюють картинки про небанальні маршрути, які не знайдеш в жодному туристичному путівнику. 

Після Києва виставка поїде до інших міст України та країн східної Європи.

Коли: 03 жовтня о 19.00
Де: Музей історії міста Києва (вул. Б. Хмельницького, 7)

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ