У Києві почали будувати нову дорогу

image
23 Лютого 2020, 12:26
Поділитися:

Погода сприяє ремонту доріг. Найактивніші роботи тривають на “перехідних” об’єктах, другий етап ремонту яких намічено на нинішній рік. Зокрема, на штучних спорудах на вул. Богатирській, Борщагівському шляхопроводі.

Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

У корпорації нагадали, що на просп. Степана Бандери розпочали влаштування технічного тротуару. А на продовженні вул. Довбуша до Броварського проспекту працюють на під’їзних дорогах. Безпосередньо на самій вул. Довбуша – у межах житлової забудови.

Читайте також у “Вечірньому Києві” “Шляхопровід на Оболоні відкриють у травні”

Вулицю Довбуша ми повністю перебудовуємо. Нині триває облаштування основи дороги – піщано-щебеневої подушки. Зверху встелимо кількашарове асфальтове покриття, збудуємо тротуари і облаштуємо велодоріжку. Завдяки будівництву нової дороги, ДВРЗ більше не буде тупиковим мікрорайоном. При цьому, рух вантажівок ми відведемо від житлової забудови, – розповів генеральний директор корпорації “Київавтодор” Олександр Густєлєв.

Розпочались і середні ремонти. Нині тривають роботи на вулицях Тростянецькій, Бикова, Ушакова.

Цього року ми робимо акцент на проведення середніх ремонтів. Це оновлення верхнього шару покриття і часткова заміна та вирівнювання бордюрів. Завдяки таким роботам стан доріг і тротуарів значно покращується. Вдається відтермінувати проведення капітального ремонту, – додав Олександр Густєлєв.

Також завдяки проведенню середніх ремонтів щороку зменшується кількість ямкового ремонту.

Раніше “Вечірній Київ” писав, що у столиці готують до ремонту основні мости та автотраси

 

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ