У Києві побудують мережу Wi-Fi

image
2 Березня 2019, 08:41
Поділитися:

Для створення можливості швидкісного доступу до мережі Інтернет на території міста Києва заплановано будівництво мережі Wi-Fi. Для цього проведуть відповідні конкурси із залучення інвесторів.

За інформацією Департаменту економіки та інвестицій КМДА, концепція проекту передбачає побудову інтегрованої мережі для надання мультисервісних послуг шляхом розміщення точок доступу (Wi-Fi) на об’єктах комунальної власності столичної громади – нежитлових будинках, інженерних та інших спорудах.

Реалізація проекту надасть можливість гостям та мешканцям Києва вільно користуватись швидкісним інтернетом у парках та на вулицях міста, незалежно від мобільних операторів або ж стану рахунку.

Нагадаємо, що в рамках ініціативи Kyiv Smart City з 2017 року розпочато будівництво мережі Wi-Fi в туристичних місцях столиці. На сьогодні вже на 11 локаціях є безкоштовний доступ до мережі Інтернет. Мова йде про Андріївський узвіз, Контрактову, Михайлівську, Софійську та Поштову площі, Майдан Незалежності, парк Шевченка, Золоті Ворота, Палац спорту, Палац «Україна» і НСК «Олімпійський». Точка доступу має назву KyivSmartCity.

Читайте також: Знезаражувати питну воду у столиці будуть по-новому

Читайте також: Колектори: хто вони, як діють та чи законна їхня діяльність – роз’яснення експерта

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV