У Києві планують встановити меморіальні дошки на честь військових (документ)

image
10 Листопада 2023, 11:55
Поділитися:

10 листопада 2023 г. 11:43

У столиці прийняли рішення встановити шість меморіальних дощок, п’ять з яких на честь учасників бойових дій, загиблих внаслідок агресії росії проти України. Ще одну дошку планують встановити на фасаді будівлі Київського університету імені Бориса Грінченка.

Про це KВ стало відомо з розпорядження № 1065 Київського міського голови від 31 жовтня 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Установити меморіальні дошки в місті Києві. Витрати, пов’язані з виготовленням та встановленням меморіальних дощок буде профінансовано за позабюджетні кошти”, – йдеться у розпорядженні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно документу, меморіальні дошки збираються встановити за наступними адресами:

Меморіальна дошка на честь українського професора та академіка Національної академії педагогічних наук України Огнев’юка Віктора Олександровича – фасад будівлі Київського університету імені Бориса Грінченка на вул. Левка Лук’яненка,13-Б.

Меморіальна дошка на честь загиблого учасника бойових дій Машовця Сергія Олександровича – фасад будинку на вул. Ревуцького, 19/1 у Дарницькому районі.

Меморіальна дошка на честь загиблого учасника бойових дій, ветерана батальйону Азов Рубана Віктора Вікторовича – фасад будівлі середньої загальноосвітньої школи 253 на вул. Жмеринській, 34 у Святошинському районі.

Меморіальна дошка на честь загиблого учасника бойових дій Токарева Максима Павловича – фасад будівлі гімназії 178 на просп. Повітрофлотському, 22 у Солом’янському районі.

Меморіальна дошка на честь загиблого учасника Революції Гідності, учасника бойових дій Сови Дмитра Сергійовича – фасад будівлі середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 158 на вул. Сулеймана Стальського, 12 у Дніпровському районі.

Меморіальна дошка на честь загиблого учасника бойових дій Свінціцького Костянтина Анатолійовича – фасад будівлі спеціалізованої школи 200 на вул. Мирослава Поповича, 9 у Святошинському районі.

Читайте: На Солом’янці відкрили меморіальну дошку на честь загиблого захисника Астамура Гумби

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона