У Києві планують відкрити ТРЦ, який зазнав ворожого ракетного удару, вже у серпні, – забудовник

image
13 Травня 2022, 17:18
Поділитися:

У Києві вже у серпні планують відкрити ТРЦ, який зазнав ворожого ракетного удару та був сильно пошкоджений. Забудовник Stolitsa Group обіцяє відкрити влітку три чверті площ столичного торговельного центру. Щодо решти приміщень, то їх планують відкривати поетапно – у грудні 2022-го та березні 2023 року.

Про це повідомляє у Facebook забудовник – компанія Stolitsa Group.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини.

Влітку, у серпні 2022 року, планується відкрити для відвідувачів три чверті площ торговельного центру, який розташований на проспекті Правди у Подільському районі столиці. Інші забудовник сподівається поетапно запустити у грудні 2022-го та березні 2023 року.

На сторінці Stolitsa Group уточнюється, що на об’єкті вже тривають ремонтні роботи.

Нагадаємо, що по торгово-розважальному центр Retroville у Києві, рашисти завдали ракетних ударів 20 березня. Тоді внаслідок обстрілу ТРЦ загинуло вісім людей. При цьому виявилися знищеними розташовані поруч фітнес-клуб Sport Life та бізнес-центр, а також припарковані поряд автомобілі. У прилеглих житлових будинках вибило вікна.

Зазначимо, що площа торговельного центру Retroville, будівництво якого коштувало €41 млн, становить 86 000 кв м. Тож через масштабні розміри торговий центр частково вцілів.

Як ми повідомляли раніше в Києві продовжують відкриватися ТРЦ та магазини. Так, вже 10 травня в столиці запрацював торгово-розважальний центр Lavina. Про це повідомляє прес-служба закладу на своїй сторінці в Facebook.

Також ми писали про те, що 24 квітня у Києві відновив роботу торгово-розважальний центр Respublika Park, який знаходиться поблизу станції метро “Теремки”. Для відвідувачів відкривають центральні входи №1, 2 та з паркінгу Р6 і Р7. Паркінг ТРЦ працюватиме безкоштовно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua