У Києві планують створити безбар’єрне туристичне середовище

image
29 Березня 2024, 16:31
Поділитися:

У п’ятницю, 29 березня, під час засідання Координаційної ради з туризму та іміджевої політики на чолі із заступницею голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Мариною Хондою, був представлений план створення безбар’єрного туристичного середовища у столиці.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби КМДА.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Також до Плану включили проведення безоплатних соціальних екскурсій і лекторіїв з урахуванням потреб людей з інвалідністю, а також відповідних тренінгів для представників сфери гостинності тощо.

Наша мета – щоб усі відвідувачі Києва мали змогу вивчати місто комфортно і без будь-яких перешкод. Враховуючи досвід, дослідження потреб споживачів послуг, а також проблеми, з якими стикаються представники індустрії гостинності, ми застосуємо всі інструменти, аби спонукати й допомагати бізнесу якомога швидше впровадити безбарʼєрність у своїх закладах, зробивши їхні простори та послуги доступними, – наголосила Марина Хонда.

У КМДА зазначили, що представлений План вже розпочали впроваджувати. Зокрема, від початку березня систематично проводяться безоплатні екскурсії, розроблені для людей із порушеннями слуху та зору, а також для маломобільних груп населення.

Ми розповідали раніше, що у Києві відкрили сучасний Центр надання адмінпослуг, який є безбарʼєрним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua