У Києві під час виборів виявили понад 200 порушень у сфері благоустрою

image
27 Жовтня 2020, 18:08
Поділитися:

27 октября 2020 г. 17:41

У столиці під час місцевих виборів було виявлено понад 200 порушень у сфері благоустрою. Найбільше неприбраних агітаційних плакатів було зафіксовано в Деснянському районі – 32 випадки, найменше спостерігалося в Дарницькому, Дніпровському та Оболонському районах – по 15 випадків.

Як стало відомо KV, про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба (на фото).

“За 24-25 жовтня інспектори виявили понад 200 випадків наявності засобів передвиборної агітації на об’єктах благоустрою. Як правило, рекламні плакати розміщувалися на стовпах та інформаційних стендах житлових будинків. При виявленні порушень інспектори вносили приписи з вимогою негайно прибрати передвиборну агітацію з об’єктів благоустрою. Загалом за вихідні інспектори внесли 210 приписів. Варто зазначити, що балансоутримувачі миттєво реагували на виявлені інспекторами порушення та усували їх”, – розповів Олексій Кулеба.

в Телеграм

Він нагадав, що у вихідні для контролю за дотриманням умов “дня тиші” були залучені 25 інспекторів благоустрою. Їхньою задачею було також контролювати санітарно-технічний стан прилеглих до виборчих дільниць територій.

Фото: KV

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона