У києві перевірили, як дотримуються протиепідемічних обмежень на ринках та ресторанах

image
30 Червня 2020, 07:54
Поділитися:

Майже тисячу об’єктів перевірили  у столиці щодо дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів за тиждень. Фахівці  ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві моніторили ринки, аптеки та ресторани.

-За участі фахівців ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві провели моніторинг на 972 об’єктах. З них 174 закладів громадського харчування, 490 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 175 – непродовольчими товарами, 109 агропродовольчих ринків, 24 заклади різного профілю (аптеки, салони краси, фінансові установи, офіси, – зазначили в Держпродспоживслужбі.

За результатами складено 98  протоколів відповідно ст.44-3 (порушення правил щодо карантину людей) і 5  протоколів – ст.152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) і один ст. 160 щодо несанкціонованої торгівлі.

Так на ринках найпоширенішим порушенням є порушення те, що покупці не проходять вхідний санітарний контроль та не дотримуються соціальної дистанції.

Нагадаємо, Кличко розповів про можливе повернення до суворих обмежень.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ