У Києві няня побила дівчинку в автобусі: як відреагували поліція та мати дитини, – ВІДЕО

image
16 Квітня 2024, 10:47
Поділитися:

Днями у соцмережах з’явилося відео, на якому зафіксовано, як у Києві літня жінка в автобусі б’є та штовхає маленьку дівчинку. На цей інцидент вже відреагували правоохоронці.

Про це повідомили в ТСН.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

На відео видно, як літня пані штовхає дитину через те, що та засинає. Поліція Києва встановила, що порушниця, яка нанесла дівчинці побої, була її нянею. Вона доглядала за малою, коли мати дитини була на роботі.

Це місцева мешканка 1948 року народження. Вона доглядає за дівчинкою, коли мати дитини на роботі. Стосовно жінки складено адміністративний протокол за частиною першою статті 173 “Дрібне хуліганство” та направлено до Дніпровського районного суду для ухвалення рішення, — розповіли правоохоронці.

Мати дівчинки не стала писати заяву та направляти потерпілу дитину на судово-медичну експертизу. Сама фігурантка свою вину визнала та вибачилася перед родиною за вчинене.

Як ми писали раніше, у дитсадочку Києва вихователька побила дитину. Інцидент трапився у дитячому садочку, що розташований в Голосіївському районі столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua