У Києві на понад тиждень обмежать рух транспорту по Північному мосту

image
24 Серпня 2023, 17:08
Поділитися:

24 серпня 2023 г. 17:03

У столиці з 24 серпня до 2 вересня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Дорожники будуть проводити аварійний ремонт плити мостового полотна.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на КК “Київавтодор”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Із 24 серпня до 2 вересня на Північному мосту через р. Дніпро частково обмежать рух транспорту. Комунальне підприємство по ремонту і утриманню мостів і шляхопроводів Києва “Київавтошляхміст” проводить аварійний ремонт плити мостового полотна”, – йдеться в повідломленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що обмеження руху транспорту відбувається в напрямку з правого на лівий берег смугою для руху громадського транспорту.

Нагадаємо, сьогодні, 24 серпня, у Києві змінили рух тролейбусів №6, 16, 18 та автобусів № 62, 114. Маршрути перенаправили у зв’язку з проведенням святкових заходів. Також зауважимо, що до 15 вересня на мосту через річку Десенка (продовження Північного мосту) частково обмежать рух транспорту. Комунальники розпочинають ремонт смуг, які не ремонтували торік.

Читайте: Міст через Десенку за 215 млн гривень ремонтуватиме субпідрядник будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона