У Києві на одній із станцій метрополітену встановлять нові турнікети

image
15 Травня 2023, 11:43
Поділитися:

На станції метро «Либідська» встановлять нову лінійку турнікетів. Для пасажирів станція працюватиме у звичайному режимі, а всі необхідні роботи проводитимуть у нічний час.

Про це повідомили в КМДА.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

У КП «Київський метрополітен» повідомили, що на станції метро «Либідська» із 15 травня до 2 червня встановлюватимуть нову лінійку турнікетів.

Нагадаємо, що нове обладнання встановлено у 23 вестибюлях 14 станцій столичної підземки. Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду, а саме:

qr-квиток;qr-квиток, згенерований у застосунку «Київ Цифровий»;транспортну карту;картку киянина;безконтактну банківську картку.

КП «Київський метрополітен» перепрошує за можливі тимчасові незручності під час проведення робіт.

Нагадаємо, ми повідомляли раніше, що із понеділка, 15 травня на кожній лінії метрополітену будуть зменшені інтервали між поїздами. Час очікування в години пік у будні дні становитиме 3-4 хвилини, у міжпікові – 6-8 хвилин.

Також писали про те, що Київська міська військова адміністрація ухвалила рішення щодо відкриття тимчасово зачинених вестибюлів станцій столичного метрополітену.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua