У Києві на Михайлівській площі відкрили виставку знищеної техніки російських окупантів, – ФОТО, ВІДЕО

image
29 Травня 2022, 13:27
Поділитися:

28 травня у Києві на Михайлівській площі відкрили виставку розитої рашистської техніки. Там встановили розбиті танки та БМП, а також інше воєнне обладнання, яке окупанти використовували у війні проти України.

Знищена техніка стала символом української визвольної війни проти російських окупантів та доказом того, що добро переможе зло та темряву. Більшість експонатів, зокрема, техніки, що представлена на виставці, була привезена саме з передмістя Києва. Її використовували рашисти під час боїв за Київ.

У Києві на Миїхайлівській площі відкрили виставку знищеної російської техніки, Нацгвардія України

Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу: там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин.

У Києві на Миїхайлівській площі відкрили виставку знищеної російської техніки

Ззначено, що основну частину експозиції привезено з Гостомеля під Києвом, на аеродромі якого в перший день війни 24 лютого була наймасштабніша атака ворога. Тоді, рашисти безперервно обстрілювали позиції українських бійців та домівки мирних мешканців.

Українські захисники сміливо прийняли бій та зірвали план російських окупантів. рф мали намір взяти Київ за три дні, але отримали по зубах та ганебно втікали.

У Києві на Миїхайлівській площі відкрили виставку знищеної російської техніки, Нацгвардія України

У Києві на Миїхайлівській площі відкрили виставку знищеної російської техніки, Нацгвардія України

На відкритті виставки були присутні й гвардійці, які безпосередньо брали участь у битві за Київ, за аеропорт та інші населені пункти Київської області.

Наразі залишки рашистської техінки можна оглянути на Михайлівській площі у центрі Києва. Далі виставка буде перевезена та представлена у інших містах України та навіть за кордоном у містах наших країн-партнерів.

Зазначимо, що відкривали виставку знищеної техніки Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та Міністр оборони Олексій Резніков.

Міністр внутрішніх справ України розповів, що ідея створити виставку з’явилася завдяки суспільному інтересу українців.

Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України.

Ми проїжджаємо дуже часто по Київській області і бачимо наскільки багато людей зупинялося біля розбитої техніки, наскільки це викликає великий інтерес, як в Україні, так і за межами країни, – зазначив Денис Монастирський.

У Києві на Миїхайлівській площі відкрили виставку знищеної російської техніки, МВС України

У Києві на Миїхайлівській площі відкрили виставку знищеної російської техніки, МВС України

Усі експонати потрощені та спалені, а це свідчить про те, що українські захисники гідно дають відсіч окупантам. Але це не лише відзнака героїзму та мужності бійців.

Це нагадування нам усім, що війна, її гаряча фаза ще триває. Розслаблятися ще рано. Війна триває. І зараз складні бої на Донеччині та Харківщині, – заявив Олексій Резніков.

Раніше ми писали про те, що в Бучі на Київщині рашисти залишили неприємний “подарунок” господарям будинку. Так, чоловік у власному помешканні знайшов під гирею міну російських окупантів.

Крім того, ми повідомляли, що відтепер загроза для Києва з боку російської федерації буде завжди. Таку заяву зробила під час брифінгу заступниця міноборони Ганна Маляр.

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua