У Києві на Борщагівці при пожежі загинув чоловік, на Нивках пожежники врятували жінку з балкона палаючої квартири

image
9 Червня 2022, 11:52
Поділитися:

9 червня 2022 г. 11:50

Вранці 9 червня виникла пожежа у Святошинському районі столиці по вул. Жмеринській, 24. Під час гасіння рятувальники виявили тіло пенсіонера. Інша пожежа, що сталася в квартирі по вул. Ігоря Турчина, 12, що у Шевченківському районі столиці, закінчилась порятунком жінки.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС у Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“9 червня о 06:34 до служби“101” надійшло повідомлення про пожежу у 9-поверховому житловому будинку у Святошинському районі столиці”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Під час проведення розвідки, рятувальниками було встановлено, що загоряння сталося в кімнаті однієї із квартир на 5-му поверсі. За пів години надзвичайники впоралися з пожежею.

В ході ліквідації пожежі, надзвичайниками було виявлено тіло чоловіка 1948 року народження.

До ліквідації було залучено 4 одиниці техніки та 15 рятувальників. Причини пожежі та обставини трагічного випадку наразі встановлюють правоохоронці.

Як повідомили в ДСНС, виклик на пожежу по вул. Ігоря Турчина, 12, що у Шевченківському районі столиці, рятувальники отримали 9 червня о 08:54. Очевидці повідомили, що на балконі квартири що палала, стояла жінка.

На місце події прибули вогнеборців з 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники встановили, що пожежа сталася на 3 поверсі 5-ти поверхового житлового будинку.

Надзвичайники приступили до встановлення автодрабини для пошуку та рятування людини, а також гасіння пожежі. Невдовзі літню господарку квартири було врятовано з балкону квартири та передано працівникам швидкої медичної допомоги з легким отруєнням чадним газом.

О 09:20 пожежу було локалізовано, а у 09:28 – ліквідовано.

Загалом до ліквідації було залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки, а також 15 рятувальників.

Нагадаємо, 24 травня в Шевченківському районі столиці виникла пожежа у будинку по вул. Глібова,14. Під час гасіння рятувальники виявили тіло 69-літнього чоловіка.

Читайте: Під час ліквідації пожежі в Солом’янському районі Києва з гуртожитку евакуювали близько 40 осіб

Фото: ГУ ДСНС в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона