У Києві на блокпості затримали двох посібників російських окупантів (відео)

image
22 Березня 2022, 22:17
Поділитися:

22 марта 2022 г. 22:11

У Києві оперативники управління стратегічних розслідувань Нацполіції спільно зі Службою безпеки України (СБУ) та теробороною затримали двох пособників російських окупантів. Диверсантів виявили на одному з блокпостів.

Про це KVстало відомо з повідомлення голови Нацполіції Ігора Клименка.

Ігор Клименко зазначив, що підозрілих чоловіків виявили на одному з блокпостів.

в Телеграм

“Жодних документів у них не було. Чітко назвати свої анкетні дані не могли, постійно плуталися в іменах. Але мали із собою зошит із завданнями, зброю та військове захисне екіпірування. Також один із вилучених телефонів був підключений до мобільного оператора рф і там велася активна комунікація з абонентами країни агресора. Крім того, в авто був увімкнений відеореєстратор, який заборонено використовувати в період воєнного часу”,- повідомив голова Нацполіції.

Ворожих агентів передано до СБУ. Вони відповідатимуть за злочин проти України.

В Нацполіції нагадали, що інформацію про підозрілих осіб, які можуть бути членами ДРГ, треба повідомляти поліції (телефонуйте 102 або на номери, вказані на сторінці Національна поліція України ) чи через чат-бот @stop_russian_war_bot

Нагадаємо, у Києві поліцейські за підозрою у розвідувально-диверсійній діяльності затримали 41-річного пропагандиста “руського міра”, який маскувався під монаха. В нього вилучені речові докази, включаючи телефон з фотографіями об’єктів критичної інфраструктури та аудіозаписи з інформацією про розташування блокпостів.

Читайте: Українським водіям заборонили використовувати відеореєстратори

Фото: ГУ Нацполіції

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона