У Києві можуть витратити 4,3 млн гривень на нові камери відеоспостереження (адреси)

image
7 Липня 2023, 17:38
Поділитися:

7 липня 2023 г. 17:27

Комунальне підприємство “Інформатика” виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) збирається купити камери відеоспостереження для реалізації семи громадських проєктів. Витратити планують близько 4,23 млн гривень.

Про це, як передає KВ, йдеться в оголошеннях в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Комунальне підприємство “Інформатика” збирається витратити 4 млн 222 тис.638 гривень, щоб придбати сім комплектів обладнання спеціальних засобів зв’язку.

Згідно першого оголошення, для забезпечення реалізації громадського проєкту №1280 “Відеоспостереження на вулицях Леваневського, Голего, Тупікова, Ніжинська та території 324 і 159 шкіл” готуються придбати камери за 1 млн гривень до 20 жовтня.

Згідно другого оголошення, для забезпечення реалізації громадського проєкту №961 “Камери відеоспостереження у Дніпровському районі” витратити хочуть 190 тис.176 гривень на закупівлю камер спостереження. Поставити необхідно до 15 листопада.

Виконавців для цих тендерів визначать 11 липня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також відомо, що ймовірним постачальником можуть обрати ТОВ Сек’юріті Хаб для постачання камер відеоспостереження для реалізації наступних громадських проєктів:

Крім того, до 5 вересня планують також придбати послуги зі встановлення спеціальних засобів зв’язку (засоби відеозв’язку/відеофіксації) для розвитку комплексної системи відеоспостереження та систем забезпечення безпеки, очікувана вартість яких була 1,06 млн гривень. Ймовірним постачальником є ТОВ “УКРАЇНСЬКІ ІНФОРМСИСТЕМИ”, який може надати камери спостереження за 960 тисяч гривень.

Читайте: У столиці та на Київщині патрульні почнуть вимірювати швидкість руху на нових ділянках автодоріг

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона