У Києві книгарня закликає долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки зі збору книг для літніх людей

image
24 Грудня 2022, 18:05
Поділитися:

24 грудня 2022 г. 18:01

Міська муніципальна книгарня “Сяйво книги” запрошує киян долучитись до благодійного проєкту-бібліотеки “Одним словом”. Містянам пропонують залишити книжковий подарунок для найдоросліших відвідувачів. Проєкт містить ексклюзивну підбірку бестселерів, яку команда книжкового магазину ретельно підбирає для найстарших читачів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що люди похилого віку можуть прийти до книгарні “Сяйво книги” і серед запропонованих книг на спеціальному стелажі безкоштовно обрати для себе книгу для читання вдома, а потім повернути її та обрати нову.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У свою чергу, кожен охочий відвідувач книгарні може купити книгу зі знижкою 20% та передати її працівникам для проєкту “Одним словом”.

За участь в благодійній акції книгарня надасть дарувальнику знижку у 10% на наступну покупку. Уживані старі книжки не беруть участь у проєкті.

Нагадаємо, у Києві в муніципальній книгарні “Сяйво книги” проводили збір речей для військових у госпіталі на Бахмутському напрямку. Було завантажено повний бус, наразі збір речей припинено.

Читайте: У Києві спростили порядок видачі продуктових наборів пенсіонерам і людям з інвалідністю

Фото: КП “Міський магазин”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона