У Києві хотіли влаштувати прес-конференцію російської пропагандистки Марини Овсяннікової

image
31 Травня 2022, 20:02
Поділитися:

Інформаційне агентство “Інтерфакс-Україна” анонсувало прес-конференцію колишньої російської пропагандистки, ексредакторки “першого каналу” Марини Овсяннікової. Повідомляється, що Овсяннікова, перебуваючи в Києві, хотіла розповісти про пропаганду Кремля.

Конференція мала відбутися 1 червня о 16:30 у прес-центрі інформаційного агентства з трансляцією на ютуб-каналі “Інтерфакс-Україна”.

Тема заходу – “Викриття від Марини Овсяннікової: як працює російська пропаганда”.

Але після того, як користувачі масово почали залишати обурливі коментарі з приводу запрошення російської пропагандистки, прес-конференцію відмінили.

Скріншот із сайту

Скріншот із сайту

Офіційну причину її скасування озвучено не було.

Приїзд Овсяннікової до Києва підтвердив і громадський активіст Сергій Стерненко. За його словами, малоймовірно, що російська журналістка, яка наразі працює позаштатною кореспонденткою німецького видання Die Welt, їхала б до Києва лише для участі в одному заході. Тому висловив переконання, що завтра її, можливо, можна буде побачити на інших медіа.

Нагадаємо, в березні Марина Овсяннікова вийшла в студію першого каналу рф під час програми “Час”, тримаючи великий плакат з антивоєнними гаслами прямо за спиною у ведучої. Овсяннікова також розповсюджувала хибні новини про російсько-українську війну, але їй нібито “стало соромно”.

У Києві хотіли влаштувати прес-конференцію російської пропагандистки Марини Овсяннікової, фото-3

Раніше ми розповідали, що президентка Словаччини Зузана Чапутова відвідала Ірпінь та Бородянку на Київщині. Високопосадовиця була вражена руйнуваннями та заявила, що коли цей кошмар закінчиться, Україна знову зацвіте.

Також вас може зацікавити: Прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін відвідала Бучу та Ірпінь

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua