У Києві керівника управління РДА підозрюють у розкраданні 8 млн гривень на ремонті теплопунктів

image
14 Липня 2022, 16:11
Поділитися:

14 липня 2022 г. 16:07

У Києві правоохоронці повідомили про підозру у службовій недбалості в.о. керівника управління РДА. За переконанням прокурорів, підозрюваний має відношення до завищення майже втричі вартості обладнання, що постачалось для ремонту теплових пунктів у Шевченківському районі столиці.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно інформації прокуратури, розслідування встановило, що у 2020 році між Управлінням містобудування Шевченківської районної державної адміністрації Києва та рядом підприємств було укладено договори капітального ремонту (модернізації) модульних теплових пунктів житлових будинків на території району.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Правоохоронці встановили, що вартість поставленого підрядником обладнання майже втричі перевищувала ціну даних модулів ІПТ у виробника продукції.

Проведена в ході слідства експертиза встановила, що збитки через завищення вартості обладнання складають понад 8 млн гривень.

За результатами розслідування виконувачу обов’язків керівника згаданого Управління повідомлено про підозру в межах провадження за фактом заволодіння 8 млн гривень, виділених на ремонт теплових пунктів у Шевченківському районі. Слідство триває.

Нагадаємо, у червні 2022 року в межах цього провадження було повідомлено про підозру двом керівникам підрядних підприємств та двом інженерам комунального підприємства у привласненні коштів та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Читайте: У Києві комунальників та підрядників підозрюють у привласненні 8 мільйонів гривень

Фото: Київська міська прокуратура.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона