У Києві фактично неможливо збільшити кількість укриттів – КМДА

image
24 Квітня 2024, 09:57
Поділитися:

У Києві сьогодні нарощення укриттів фактично неможливе, адже кількість будівель є обмеженою. Крім того, потрібні законодавчі зміни, які б дозволили використовувати паркінги як укриття без згоди власників.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час засідання ТСК Києву.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”.

Сьогодні нарощення укриттів фактично неможливе, тому що кількість будівель є обмеженою, а для того, щоб визнати найпростішим укриттям будь-який паркінг необхідна згода власника, управляючого компанії житлового комплексу, який керує цим паркінгом, – зазначив Пантелеєв.

Він зазначив, що потрібні законодавчі зміни.

Це нонсенс, що під час війни ми повинні когось питати, чи може тут бути укриття, чи ні. Ми зверталися з ініціативними для того, щоб ці речі в наших бесідах, дискусіях також враховувалися, тому що від них залежить кількість укриттів, – повідомив Петро Пантелеєв.

Окрім того, він назвав суму яку виділено на капітальний ремонт, та проведення до ладів укриттів в Києві.

Понад 3 млрд вже за останній час виділено саме на капітальний ремонт, створення, проведення до ладів укриттів…Ці роботи проводяться…, – сказав він.

Як ми розповідали раніше, у Дніпровському районі Києва відкрили нове облаштоване унікальними модульними меблями бомбосховище IV класу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua