У Києві двоє чоловіків без масок намагалися «з боєм» прорватися в метро

image
9 Листопада 2020, 08:47
Поділитися:

У столиці почастішали випадки агресивного реагування людей на зауваження надягнути маску. Днями правоохоронці затримали двох чоловіків, які намагалися «з боєм» прорватися в підземку.

У неділю, 8 листопада, співробітники «Муніципальної охорони» заспокоїли неадеквата, який на станції метро «Арсенальна» через зауваження надягнути маску, почав кидатися на «муніципалів».

П’яний як чіп чолов’яга застосував сльозогінний газ, але прорватися до підземки йому не вдалося. Неадеквата вивели на вулицю та передали поліцейським.   

Раніше схожий випадок стався на станції метро «Славутич». Там чоловік не тільки застосував газовий балончик проти поліцейського, а й погрожував ножем пасажирам. Правоохоронець з допомогою громадян затримав зловмисника.

Ним виявився 42-річний киянин. Агресивному чоловіку повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу. За напад на поліцейського та хуліганство йому загрожує до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, що минулого тижня «Муніципальна охорона» отримала повноваження здійснювати разом із поліцейськими контроль за дотриманням маскового режиму в метрополітені.

Олександр Галух, титульне фото Михайла Марківа   

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ