У Києві деякі тролейбуси та автобуси тепер поїдуть по новому

image
23 Травня 2020, 18:25
Поділитися:

У столиці у зв’язку з відновленням в повному обсязі руху всього наземного транспорту й ремонтом дорожнього полотна на ряді вулиць, змінено тимчасово маршрути деяких тролейбусів та автобусів.

Із 23 травня відновлюється рух тролейбусів маршрутів №№ 22, 27, 30 за своїми постійними схемами. Вони будуть ходити так, як до реконструкції Шулявського шляхопроводу. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Зокрема:

  • тролейбусів № 22 за маршрутом «Вулиця Ольжича – Міжнародний аеропорт «Київ» («Жуляни»)»;
  • тролейбусів № 27 – «Станція метро «Почайна» – залізнична станція «Київ-Волинський»;
  • тролейбусів № 30 – «Вулиця Милославська – вулиця Кадетський Гай».

Рух тролейбусів маршрутів №№ 21-К, 22-К, 27-К, 27-А, 30К та автобусів № 27-ТР закривається.

Із 23 травня до закінчення робіт, орієнтовно до 30 серпня, буде змінено маршрути автобусів №№9, 69, 155. Проводитиметься капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Любомира Гузара та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошин (біля платформи «Борщагівка»).

Рух автобусів організовано:

– Маршрут № 9 у напрямку руху до вулиці Булгакова від станції метро «Лук’янівська» до бульвару Вацлава Гавела за діючим маршрутом, далі – проспект Відрадний – вулиця 9-го Травня – проспект Академіка Корольова – вулиця Симиренка – вулиця Булгакова;

– Маршрут № 69 у напрямку руху до вулиці Литвиненко-Вольгемут від станції метро «Палац спорту» до проспекту Любомира Гузара за діючим маршрутом, далі – бульвар Вацлава Гавела – проспект Відрадний – вулиця 9-го Травня – проспект Академіка Корольова – вулиця Сім’ї Сосніних, далі за діючим маршрутом;

– Маршрут № 155 у напрямку руху до Кільцевої дороги від станції метро «Почайна» до проспекту Любомира Гузара за діючим маршрутом, далі – бульвар Вацлава Гавела – проспект Відрадний – вулиця 9-го Травня – проспект Академіка Корольова –  вулиця Симиренка – вулиця Сім’ї Сосніних – вулиця Василя Кучера – вулиця Володимира Покотила – проспект Леся Курбаса, далі за діючим маршрутом.

Із 23 травня до закінчення робіт змінено маршрути тролейбусів №№ 34, 44. Як поінформували в КП «Київпастранс», це пов’язано із капітальним ремонтом проспекту Степана Бандери.

Рух  тролейбусів організовано:

  • маршрут № 34 – від вул. Північної до вулиці Олександра Архипенка за власним маршрутом, далі – вулиця Йорданська – вулиця Малиновського, далі за власним маршрутом;

маршрут № 44 – від вул. Північної до вулиці Олександра Архипенка з розворотом на проспекті Героїв Сталінграда, далі за власним маршрутом в зворотному напрямку.

Нагадаємо, що у салони комунального транспорту Києва будуть допускати пасажирів за певних умов

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ