У Києві «Чистий четвер», миють Куренівку та Виноградар

image
8 Серпня 2019, 16:34
Поділитися:

Сьогодні заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв перевірив, як столичні комунальні підприємства виконують щотижневі прибирання «Чистий четвер».

Зранку проінспектовано 5 будинків на вулиці Вишгородській, проспекті Гонгадзе (Подільський район), а також на вулиці Щербаківського на Нивках (Шевченківський район).

– Продовжую інспектувати місто. Цього разу перевіряю прибирання, – повідомляє Петро Пантелеєв. Бо останнім часом кияни мені писали, що є проблема. Поділ та Нивки. В одному будинку на Вишгородській помили все, в іншому на Гонгадзе через раз. Будемо виправляти роботу разом із керівниками ЖЕКів.

Петро Пантелеєв пояснив, що сьогодні у Києві прибирання у під’їздах виконують або закріплені за адресами двірники, або бригади працівників. Бригадний метод застосовують, коли є нестача працівників.

– Зауваження, що ми маємо після перевірки, стосуються не лінійного персоналу, тобто прибиральників, а майстрів та керівників. Останні повинні надати інвентар та миючі засоби, організувати роботу та проконтролювати санітарний стан будинку, – сказав Петро Пантелеєв.

Він заявив, що такі раптові перевірки продовжуватимуться, і їх результатом традиційно стануть висновки щодо керівників підприємств та їх підрозділів.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ