У Києві чоловік ледь не вбив родича через оренду квартири

image
1 Квітня 2020, 14:33
Поділитися:

До поліції надійшла інформація, про те, що на вулиці Березняківській біля магазину було виявлено та госпіталізовано чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Між потерпілим та цивільним чоловіком його сестри виник конфлікт через гроші за оренду квартири, яку вони разом винаймають. У результаті зловмисник побив опонента до втрати свідомості та втік з місця злочину. 

– Підозрюваний, разом із потерпілим, розпивали алкоголь у квартирі. У ході застілля між чоловіками виникла сварка через гроші на оренду помешкання. Спочатку конфлікт закінчився мирно, але коли вони разом вийшли на вулицю, між ними знову розгорілася словесна перепалка. У результаті зловмисник наніс опоненту декілька ударів руками і ногами, а після скоєного втік з місця злочину. Постраждалого з численними травмами доставили до медичного закладу для надання допомоги, – коментує начальник відділу Дніпровського управління поліції Володимир Кононенко.

Правопорушника затримали, суд обрав чоловіку запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. За умисне тяжке тілесне ушкодження йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ