У Києві чоловік кликав на допомогу, бив машини та помер посеред вулиці

image
13 Червня 2019, 11:10
Поділитися:

У ніч проти 13 червня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, перехожі звернули увагу на чоловіка, який йшов по вулиці і кликав на допомогу. Через деякий час він помер прямо на тротуарі.

Про це повідомив «Інформатор».

Спочатку чоловік йшов по вулиці сам і вів себе зухвало. Він просив допомоги, кричав, що його вбивають і бив припарковані машини. Перехожі вирішили заспокоїти та зупинити дебошира.

У цей момент на місце прибув екіпаж патрульної поліції. Весь цей час чолов’яга продовжував кричати і бився головою об асфальт. До приїзду правоохоронців очевидці утримували чоловіка, аби не завдав шкоди оточуючим. Так як він не заспокоювався, поліцейські наділи на нього наручники.

За адресою прибули медики. Під час огляду чоловік різко втратив свідомість і не подавав ознак життя. Лікарі до останнього намагалися реанімувати потерпілого, але, на жаль, вони констатували смерть.

Дружина померлого розповіла, що у чоловіка були проблеми з алкоголем і наркотиками. Жінка повідомила, що напередодні у них сталася сварка на ґрунті його залежностей. Після чого він пішов з дому в невідомому напрямку.

Точну причину смерті і подробиці того, що сталося з’ясовуватимуть правоохоронці. Особу чоловіка встановлено, йому було 45 років.

Читайте також: У Києві на Дарницькому бульварі горіла п’ятиповерхівка

Читайте також: У Борисполі дільничний розкрив жорстоке вбивство

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV