У Києві благодійники завдяки пробігу зібрали кошти на кардіологічне обладнання

image
13 Серпня 2019, 09:05
Поділитися:

Завдяки благодійній допомозі Фонд «Дитяче серце» зібрав кошти на необхідне кардіологічне обладнання – кардіонавігаційну систему EnSite. Збір коштів відбувся на інтернет-платформі Українська Біржа Благодійності, і успішно завершився завдяки потужному донору – благодійному фонду «Пробіг під каштанами».

Про це йдеться на сторінці Фонду «Дитяче серце» у Facebook.

– Ура! Збір на електрофізіологічну кардіонавігаційну систему EnSite™ закрит! Я – ведмедик Міха, символ Фонду «Дитяче серце» та уся наша команда хочемо подякувати усім благодійникам нашого першого офіційного інтернет збору на Українська Біржа Благодійності та найпотужнішому донору – благодійному фонду Пробіг під каштанами, і особливо його автору Ірині Кузнєцовій! – йдеться у дописі.

Учасники пробігу допомогли Фонду «Дитяче серце» зібрати гроші, яких їм бракувало.

– Ми дуже раді, що нарешті довготривалий проект розрахунку на стадії завершення, а пречудова надсучасна система EnSite, що складається з 17-ти величезних коробок важливого обладнання вже в дії, рятує життя наших громадян та дарує шанс на одужання! – розповіли у Фонді.

Довідка. Фонд «Дитяче серце» є міжнародною неприбутковою благодійною організацією, створеною у 1993 році за ініціативою Іллі Ємця. Мета Фонду – сприяти розвитку Центру дитячої кардіології та кардіохірургії, інформувати спільноти щодо здоров’я серця, проводити конференцій та виїздні майстер-класи, підтримувати розвиток медичного персоналу, висвітлювати в ЗМІ події та досягнення Центру, співпрацювати з волонтерами, благодійними організаціями та меценатами.

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ