У Києві безкоштовно виступить Джамала

image
23 Серпня 2019, 10:48
Поділитися:

У неділю на галявині Національного музею історії України в Києві вдруге відбудеться кримський Open Air концерт «Кримський Дім об’єднує серця», присвячений 28-й річниці Незалежності України.

На великій сцені з 18.00 виступлять співак Олександр Положинський  зі своїм музичним проектом «Був’є», кримськотатарський панк-рок гурт «Shatur Gudur», співачка Eльвіра Сарихаліл, етно-гурт «Курбаси», ансамбль «Мусафір» та багато інших. Хедлайнером концерту стане українська співачка, переможниця Євробачення-2016, Jamala.

Денну програму, що розпочнеться о 15-00, презентують поп-співачка Е.К.А., гурт PIANO, етно-співачка Іванна Червінська, а також Оксана Роспоп. Паралельно відбуватимуться майстер-класи з традиційних кримськотатарських мистецтв, зокрема за участі кераміста Рустема Скибіна та його студії. Майстер-класи з приготування кримськотатарської кави та їжі. Також діятиме правозахисна галявина під час якої пройде акція #SaveOlegSentsov та відбудеться прем’єра фільму «Керченські бранці» про полонених українських моряків, який покаже Hromadske.

На гостей чекає яскраве вечірнє 3D-меппінг шоу.

 – Впродовж останніх п’яти років українці і кримські татари нарешті глибше зблизилися одне з одним і почали знаходити велику кількість спільного у культурі, традиціях, історії. Наш концерт – це прояв творчої енергії двох народів, що допомагає об’єднувати серця людей по всій країні, руйнуючи штучні стіни, що намагається звести окупацію, – програмний директор Кримського Дому Алім Алієв.

Концерт проводить Кримський Дім за підтримки Українського культурного фонду, Національного музею історії України та Земляцтва кримських татар «Дженішке».

Коли: 25 серпня з 15.00, вечірня програма о 18.00
Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2
Вхід вільний

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ