У Києві батько жорстоко вбив сина

image
16 Вересня 2020, 17:50
Поділитися:

У Святошинському районі сталася трагедія. У квартирі по вулиці Якуба Колоса чоловік виявив свого старшого брата з численними колото-різаними ранами. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Про це повідомили у відділі поліції Києва.

За словами начальника Святошинського управління поліції Сергія Чернишева, про подію поліцейським повідомили медики. Правоохоронці, які прибули за викликом, виявили труп 43-річного киянина з численними пораненнями грудної клітини, обличчя та рук.

– Ми встановили, що смертельні травми чоловік отримав від власного батька, з яким проживав в одній квартирі та напередодні розпивав алкогольні напої. Після вживання спиртного між рідними виник словесний конфлікт, в ході якого батько розбив об голову сина скляну пляшку, а її рештками почав завдавати удари у груди та інші ділянки тіла. У скоєному чоловік зізнався, – коментує поліції Сергій Чернишев.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. З квартири слідчі вилучили рештки розбитого скла зі слідами речовини бурого кольору, які направили на експертне дослідження.

69-річному чоловікові загрожує до 10 років тюремного ув’язнення.

Вікторія Гребінь 

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ