У Києві банда приїжджих грабувала перехожих: тепер їм “світить” до 10 років, – ФОТО

image
9 Лютого 2024, 11:00
Поділитися:

Київські правоохоронці затримали трьох приїжджих чоловіків, які грабували перехожих у Солом’янському районі столиці.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Тоді хутчіш долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

До поліції надійшло повідомлення про два факти грабежів у Солом’янському районі. Поспілкувавшись із потерпілими, правоохоронці з’ясували, що пограбування скоїли троє чоловіків. Вечорами вони нападали на перехожих і відбирали мобільні телефони.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів зловмисників затримали. Ними виявилися жителі Кіровоградської області. В одного з них поліцейські знайшли вкрадений телефон. Ще один гаджет виявили захованим неподалік від місця злочину, – йдеться в повідомленні. 

Фігурантам повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння аналогічних злочинів у Києві та районі.

Нагадаємо, ми розповідали раніше, що в Києві зловили чоловіка, який вкрав у жінки телефон. З’ясувалося, що невідомий на вулиці підійшов до жінки, вдарив її рукою по обличчю та вихопив з рук телефон. З ним він втік у двори багатоповерхівок, де його і затримали патрульні поліцейські.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua