У Києві 42-річна водійка із забороненими речовинами тікала від поліції та в’їхала в огорожу стадіону

image
20 Листопада 2023, 12:56
Поділитися:

Столичні правоохоронці затримали порушницю ПДР, в салоні автомобіля якої було виявлено наркотичні речовини.

Про це повідомляє поліція Києва.

У Києві правоохоронці затримали порушницю ПДР, яка зберігала наркотики

Патрульні подали сигнал для зупинки водійці автомобіля, яка порушила правила дорожнього руху. Але жінка навпаки натиснула на педаль газу і намагала втекти від поліцейських. Правоохоронці почали переслідувати втікачку, та на вул. Харківське шосе вона не впоралася з керуванням і в’їхала в огорожу місцевого стадіону.

У Києві правоохоронці затримали порушницю ПДР, яка зберігала наркотики

При огляді авто 42-річної жінки, в салоні було виявлено наркотичні речовини, а саме марихуану, амфетамін та пігулки екстазі. 

У Києві правоохоронці затримали порушницю ПДР, яка зберігала наркотики

“Для документування правопорушення та влучення речових доказів поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу територіального підрозділу. За фактом зберігання та перевезення наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту відділом дізнання Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ”, – зазначили в поліції.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що у Києві 20-річна п’яна водійка скоїла смертельне ДТП і втекла з місця аварії: двоє людей загинули.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua