У Києві 2 грудня на маршрути вийдуть автобуси, отримані від німецьких партнерів

image
1 Грудня 2022, 16:14
Поділитися:

1 грудня 2022 г. 16:05

У столиці 2 грудня на маршрути вийдуть 18 автобусів, які Київ отримав від чотирьох німецьких міст у якості допомоги. Ще 10 автобусів перебуватимуть у резерві для обслуговування найбільш завантажених маршрутів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні мера Києва Віталія Кличка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначив Віталій Кличко, з 2 грудня на маршрутах столиці вже працюватимуть 18 автобусів Mercedes з тих, які передали столиці в якості допомоги німецькі міста Мюнхен, Зевен, Ганновер та Регенсбург.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно з повідомленням, вони курсуватимуть на маршрутах №№ 2, 22, 56. Водночас ще близько 10 німецьких автобусів перебуватимуть в оперативному резерві в готовності вийти на найбільш завантажені напрямки.

“Німецькі автобуси пройшли довготривалі процедури реєстрації та сертифікації. Вони також отримали необхідне обладнання для функціонування електронного квитка та GPS-трекери та системи аудіовізуального сповіщення”, – зауважив Кличко.

Нагадаємо, у перший день жовтня на столичні маршрути вийшли 11 автобусів, які Київ отримав від Риги у якості допомоги. Ще 17 автобусів, переданих від німецьких партнерів, виїдуть на київські вулиці за два тижні.

Читайте: З 2 листопада на всіх тролейбусних маршрутах столиці курсуватимуть автобуси, – КМДА

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона