У КП «ВУКГ» працює новий подрібнювач гілля та інших відходів із деревини

image
22 Травня 2020, 18:01
Поділитися:

Наприкінці минулого року відбувся тендер на закупівлю Виробничим управлінням комунального господарства машини спеціального призначення (шредер). Вартість подрібнювача склала 3 492 тис.грн. Цього тижня його вперше запустили в роботу.

Пряма мова, заступник начальника КП ВУКГ Богдан Меташоп: «Шредер українсько-німецької фірми Арієс-Україна. Українських складових там майже немає. Шасі –  італійське, вали –  німецькі, двигун – Вольво. Машина потужна. Може подрібнювати до 10 тонн сміття за годину».

Деталі.  Шредер має кілька варіантів комплектації. Фахівці вивчали, який краще. Зупинилися на тому, який обладнаний валами для переробки деревини. Адже цей вид сміття місцевий полігон не приймає.

Пряма мова, заступник начальника КП ВУКГ Богдан Меташоп: «Шредер буде подрібнювати гілля, старі меблі інше дерев’яне сміття. Ми зараз організовуємо точки прийому, куди містяни зможуть здавати таке сміття».

Плани на майбутнє. Також в одному з варіантів комплектації є вали для подрібнення будівельного сміття: цегли, залізобетону, тощо. Ці вали також  зацікавили комунальників. На майбутнє вони планують придбати їх також. 

Подрібнене сміття має багато варіантів для подальшого застосування.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама