У Коцюбинському повели масштабну толоку

image
23 Березня 2019, 18:27
Поділитися:

Сьогодні у Коцюбинському провели велику толоку. До прибирання долучилося чимало людей, допомагали цілими родинами – збирали сміття у дворах, на вулицях, підмітали, загрібали, фарбували.

“Сьогодні ми разом зробили надзвичайно важливу справу для Коцюбинського! Спільними зусиллями громади ми очистили наш дім від великої кількості сміття, що роками тут накопичувалося. Хочу щиро подякувати кожному, хто сьогодні вийшов на толоку! Дякую колективам освітніх, медичних закладів, колективу Будинку культури, селищної ради, УЖКГ “Біличі”, приватних підприємств, ОСББ!”, – розповів виконуючий обов’язки селищного голови Сергій Даніш.

Також до прибирання долучилися представники адміністрації Ірпеня. “Окремо хочу подякувати керівництву Ірпеня – Анастасії Попсуй, Олександру Маркушину, Олені Чернявській, а також керівникам комунальних підприємств Ірпеня за допомогу і надану техніку, якою сьогодні чистили дороги, здійснювали санітарну обрізку дерев, вантажили і вивозили сміття! Роботи ще залишилося чимало, тому продовжуємо разом працювати у рамках двомісячника благоустрою у Коцюбинському. Ще раз всім ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!!”, – додав Даніш.

Джерело: Правда Ірпеня