У Кодрі Макарівської громади учні початкової школи пішли у відремонтовану школу

image
2 Листопада 2021, 18:06
Поділитися:

Заміна вікон і ремонтні роботи у “Кодрянському НВО” були проведені за кошти бюджету громади, про що повідомила директор навчального закладу.

Після канікул на учнів Кодрянської школи чекала тепла затишна атмосфера з комфортним оновленим освітнім середовищем: у класах замінені вікна, зроблені косметичні роботи по відкосам вікон, у коридорі влаштовано кінозал із сучасними кріслами – грушами.

Про це повідомила директор Кодрянського навчально-виховного об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів -дитячий садок” Макарівської селищної ради Валентина Мельник.

Вона подякувала за зміни від імені колективу і батьків голові Макарівської громади Вадиму Токарю, депутату Макарівської селищної ради Євтушенку Андрію ( саме за подарункові кошти були придбані крісла), а також відмітила роботу техпрацівників і завгоспу, які доводили приміщення до ладу після ремонту.

Подякував за злагоджену роботу всім причетним до змін у “Кодрянському НВО” і голова громади Вадим Токар, учням він побажав успішності у навчанні та цікавих уроків.

“Тільки спільною працею ми зможемо досягти бажаного результату.Учням бажаю успішності у навчанні та цікавих уроків!”, – зазначив Макарівський селищний голова у повідомленні на своїй сторінці фейсбук.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що у Кодрянській школі замінили вікна, встановлення яких роками не фінансувала районна влада. Контролювала хід ремонтних робіт тоді заступник Макарівського селищного голови Лариса Омельченко.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело