У КОДА відновлено роботу Антирейдерського штабу

image
28 Березня 2019, 21:37
Поділитися:

Під головуванням першого заступника Голови Київської ОДА Світлани Свищевої відбулося засідання оперативного штабу з питань захисту прав сільськогосподарських товаровиробників, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств аграрного сектору економіки при облдержадміністрації (Антирейдерський Штаб).

«Очільник області об’їхав майже усі райони Київської області. Всюди до нього звертаються підприємці, представники аграрного сектору, які стикнулись із рейдерськими захопленнями. На жаль, Антирейдерський Штаб в Київській облдержадміністрації довго не засідав. Але, розуміючи важливість вирішення проблеми рейдерства, ми відновили його роботу і проводимо перше засідання», – відкриваючи засідання Штабу, повідомила Світлана Свищева.

У ході засідання членами Антирейдерського штабу було розглянуто питання про заволодіння земельними ділянками агрохолдингу RESILIENT a.s., ТОВ «Деремезна-Агро», земельними ділянками громадян Бородянського району, про передачу земельних ділянок в приватну власність в селі Кошів та селі Галайки Тетіївського району, про оренду земельних ділянок жителів села П’ятигори Тетіївського району. Також було розглянуто звернення ТОВ «АГРО-ПРОПЕРТІ» Таращанського району щодо незаконного використання земель сільськогосподарського призначення ТОВ «Агросленд».

«Можна багато говорити про складну ситуацію в сфері агробізнесу. Рейдерство – це проблема всієї України. Це відбувається не лише на Київщини, а в усіх областях. Блокується робота підприємств, іноземні інвестори просто бояться заходити. Тому взаємодія із правоохоронними органами, з представниками бізнесу, наша спільна робота зараз дуже важлива. Адже від вирішення проблеми рейдерства залежить життєдіяльність наших підприємств», – підкреслила перший заступник Голови Київської ОДА Світлана Свищева.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація