У КОДА відбулося засідання постійно діючої комісії з вирішення екологічних питань

image
5 Липня 2019, 21:07
Поділитися:

Під керівництвом першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Світлани Свищевої відбулося засідання постійно діючої комісії з питань поводження з відходами, використання, охорони природних ресурсів та навколишнього середовища у Київській області. Участь у роботі комісії взяла директор департаменту екології та природних ресурсів Київської ОДА Вікторія Киреєва.

На засіданні порушили питання щодо впорядкування твердих побутових відходів на території Бориспільського району, на землях Глибоцької сільської ради, функціонування ТОВ «Росава-Агро» та про лісове господарство Київщини.

Зокрема, обговорили стан виконання доручень виїзної розширеної наради у голови Київської облдержадміністрації з питань екологічної ситуації Узинської ОТГ. За результатами розгляду було вирішено провести розширене засідання з активістами та представниками Узинської ОТГ.

Перший заступник голови ОДА Світлана Свищева наголосила на необхідності здійснити захід державного нагляду з дотриманням вимог природоохоронного законодавства у зв’язку з критичним станом довкілля, що виник у результаті не впорядкування твердих побутових відходів на території Бориспільського району.

Нагадаємо,  що 23 травня в Узинській ОТГ пройшла акція громадського протесту з приводу забруднення довкілля місцевими підприємствами. Для вирішення завдань було створено робочу групу з питань екологічної безпеки.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація