У КОДА відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

image
27 Лютого 2020, 18:39
Поділитися:

Чергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося 27 лютого у Київській ОДА. Участь у роботі взяв заступник голови облдержадміністрації Василь Володін.

У ході засідання присутні підняли питання про комплекс заходів, повязаних із попередженням і гасінням пожеж в лісових масивах; затвердження «Заходів щодо охорони лісів Київської області від пожеж на 2020 рік»; мобілізаційно-оперативний план ліквідації лісових пожеж; стан виконання плану з підготовки і забезпечення пропуску весняної повені та дощових паводків; проведення заходів з технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту та забезпечення їх готовності за призначенням.

Зокрема, учасники обговорили стан готовності профілактичних і протиепідемічних заходів щодо попередження завезення та розповсюдження на території України і Київської області гострої респіраторної хвороби COVID-19.

За підсумками роботи комісії відповідні структурні підрозділи обласної державної адміністрації отримали доручення оперативно розглянути та відреагувати на проблені питання.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація