У КОДА триває обласний конкурс проєктів у сфері молодіжної політики

image
4 Жовтня 2019, 11:01
Поділитися:

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації нагадує про обласний конкурс проєктів у сфері молодіжної політики. Запрошуються до участи інститути громадянського суспільства, які за бюджетні кошти готові у 2020 році впровадити власний проєкт.

Оргкомітет насамперед розглядатиме проєктні пропозиції, які будуть спрямовані на розв’язання таких пріоритетних завдань:

– Формування громадянської позиції – здійснення заходів, спрямованих на утвердження громадянської свідомості і активної життєвої позиції молоді.

– Здоровий спосіб життя молоді – здійснення заходів, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.

– Розвиток неформальної освіти – проведення заходів неформальної освіти, спрямованих на набуття молоддю знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти.

– Зайнятість молоді – створення умов та здійснення заходів, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді).

– Партнерська підтримка молоді, що проживає на тимчасово окупованій території України, та внутрішньо переміщених осіб – здійснення заходів, спрямованих на соціальне становлення та підтримку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб.

Ккінцевий термін подання заявок – 31 жовтня!

Детальніше – у іншій нашій новині:

http://koda.gov.ua/oblderzhadministratsija/struktura/strukturni-pidrozdili-oda/upravlinnya-molodizhnoi-politiki-ta-na/ogolosheno-konkurs-proektiv-iz-nacion/ogolosheno-konkurs-proektiv-u-sferi-mo/

Документи для заявки можна завантажити тут: https://cutt.ly/qwdgfi

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі до 31 жовтня 2019 року щоденно, крім суботи та неділі, з 10:00 год. до 17:00 год., у п’ятницю з 10:00 до 16:00 год. за адресою: м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, каб. 534 (5 поверх), тел. (044) 285-58-73.

Контактна особа для отримання консультацій – Альона Луценко, головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, тел.: (044) 285-58-73050 868-78-56.

Електронну форму можна надіслати на адресу [email protected] з темою листа “Конкурс проєктів МП 2020” або надати до управління на електронному носії.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація