У КМДА відбудеться міжнародний форум «Україна майбутнього»

image
11 Вересня 2019, 15:02
Поділитися:

А ви готові досягти успіху в Україні завдяки власним знанням, навичкам та здібностям? Чому важливо продовжувати навчатися після школи та університету? Коли ми зупинимо масову імміграцію талановитих співвітчизників в інші країни?

Відповіді та шляхи вирішення цих проблем можна почути від провідних експертів з питань освіти, цифрових технологій та людського капіталу зі Швеції, Німеччини, Литви, Норвегії, США та України.

Серед спікерів:

Повілас Плукас (Литва) – партнер бізнес-консалтингової компанії Kitokie Projektai, тренер з імпровізації та гейм-дизайнер, експерт з питань освіти. Саме він виступить на першій панелі «Трансформація системи освіти шляхом впровадження концепції навчання протягом життя (Life Long Learning)».

Яніка Мерило – політична та громадська діячка, радниця голови Державної Митної Служби України, координаторка напрямку eHealth проекту «Держава в смартфоні» Офісу Президента, керівниця #ELEKS_Nordics. Саме вона названа журналом Forbes «прикладом кращого лобіста нового покоління в Україні». На форумі Яніка розповість про розвиток цифрової медицини в Україні.

Міжнародний Форум Людського Капіталу «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО», який реалізовується у рамках Соціального проекту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного»

Коли: 13 вересня, 11:00 – 15:00.
Де: Колонна Зала Київської міської державної адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик, 36).
Вхід вільний, потрібна попередня реєстрація.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ