У КМДА подякували девелоперам за захист пам’ятників у столиці

image
30 Червня 2022, 18:41
Поділитися:

30 червня 2022 г. 18:33

Столична влада подякувала девелоперам за допомогу у збереженні пам’ятників Києва в умовах війни і небезпеки російських обстрілів. Подяку за захист та збереження пам’ятників князю Володимиру та гетьману Богдану Хмельницькому отримала група компаній DIM.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні пресслужби групи компаній DIM.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Днями група компаній DIM, в особі співвласника Андрія Насіковського, отримала подяку від Департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації (КМДА) за захист та збереження пам’ятників князю Володимиру та гетьману Богдану Хмельницькому під час повномасштабного вторгнення рф на територію України”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що Департамент охорони культурної спадщини звернувся до групи компаній ще наприкінці березня з проханням допомогти захистити пам’ятки культури столиці.

“Розпочали з пам’ятника Володимиру Великому — першого у столиці монументального пам’ятника, встановленого у 1853 році та збереженого до нашого часу у первісному вигляді. Представники компанії відгукнулися на прохання представників міської влади столиці, оперативно організували й надали усе необхідне: риштування, опалубку та працівників, які якісно провели свою частину робіт. Далі монумент заклали мішками з піском. Згодом так само було захищено і пам’ятник Богдану Хмельницькому у центрі столиці. Ще на початку весни захист культурних пам’яток, відбудова житлового фонду та відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури — стали головними напрямками в діяльності будівельних компаній України”, – розповіли в DIM.

Нагадаємо, у столиці продовжують висаджувати квіткові панно на патріотичну тематику до Дня Незалежності України. Днями в Оболонському районі в парку “Наталка” було створено нову центральну композицію.

Читайте: У столичному парку “Наталка” створили нову центральну квіткову композицію

Фото: пресслужба

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона