У КМДА планують запровадити безготівкові розрахунки на столичних ринках та ярмарках

image
8 Березня 2023, 12:57
Поділитися:

8 березня 2023 г. 12:46

У КМДА розробили план заходів із впровадження безготівкового розрахунку на ярмарках та ринках у співпраці з АТ КБ “ПриватБанк”.

Про це, як передає КВ, повідомили в пресслужбі Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради проводить робочу нараду з представниками АТ КБ “ПриватБанк”, на якому розроблено план заходів із впровадження безготівкового розрахунку на ярмарках та ринках.

«Оскільки суспільство все частіше у своєму житті надає перевагу безготівковому розрахунку над готівковим виникло питання щодо запровадження такого розрахунку на продовольчих ярмарках та ринках у місті Києві. Робота у даному напрямку продовжується», – прокоментували в пресслужбі Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Відомо, що на сьогодні представники банку провели консультації щодо впровадження нової системи оплати поданого товару на торгових об’єктах об’єктів із суб’єктами господарювання, які працюють на трьох комунальних ринках – «Бессарабський ринок», «Володимирський ринок», «Житній ринок».

Зазначається, що аналогічні консультації проведені з 320 суб’єктами господарювання, які провадять свою діяльність на ярмарках у Дніпровському, Печерському, Святошинському та Шевченківському районах.

Читайте: За два місяці в столиці було демонтовано майже 3 тис. незаконних реклам

Фото: Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона