У КМДА ініціювали перевірку столичних гаражних кооперативів

image
27 Березня 2019, 15:37
Поділитися:

У столиці здійснять комплексну перевірку технічного стану станції технічного обслуговування автомобільного транспорту на вулиці Новокостянтинівській, 2-А, яка розташована на території залізничної станції «Київ-Петрівка».

Про це сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Також за його дорученням, комунальні служби мають забезпечити відповідне обстеження столичних гаражних кооперативів.

«Сьогодні об 11:20 оперативний черговий Управління з питань цивільного захисту КМДА отримав повідомлення щодо руйнування будівельних конструкцій за адресою: вул. Новокостянтинівська, 2-А. Після прибуття на місце рятувальники встановили, що сталося руйнування частини стелі комплексу СТО, де проводилися будівельні роботи. Унаслідок надзвичайної ситуації 2 жінки були травмовані: одна з постраждалих отримала травми, несумісні з життям, тому померла у кареті ШМД, іншу потерпілу, 36 років, доправили до лікарні. Наразі рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві та КАРС «Київська служба порятунку» за допомогою автокрану розбирають завали та аварійні плити», – розповів Микола Поворозник.

«Усі власники й орендарі мають обстежити будівлі на предмет дотримання будівельних норм та правил пожежної безпеки. Спільно ми маємо зробити все, аби подібні ситуації не повторювалися», – закликав Микола Поворозник.

Раніше повідомлялося, що у столиці внаслідок обвалу на будівництві загинула жінка.

Читайте також: У Криму російські силовики проводять масові обшуки кримськотатарських активістів

Читайте також: У столиці відпрацювали алгоритм дій під час льодоходу, повені і паводків

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV