У кіосках Київхліб встановлюють спеціальні термінали для валідації Картки киянина

image
26 Лютого 2019, 12:29
Поділитися:

У березні в столиці запрацює у повному обсязі система знижок на три види хліба, який реалізується у мережі фірмових кіосків «Київхліб». 
 
«Київхліб» та КМДА вирішили продовжувати співпрацю, йдучи на поступки один одному заради вигоди киян. Вони закликають й інші великі й малі компанії до участі на користь мешканців міста. Як повідомив на брифінгу директор фірмової мережі ПАT «Київхліб» Ярослав Федоренко, завершилася дія договору між «Київхлібом» та КМДА з продажу соціального хлібу із знижками у кіосках роздрібної торгівлі, що належать підприємству. Кияни вже звикли купувати там хліб, і нерідко біля кіосків спостерігаються значні черги. 
 
-Термін договору завершився. Тому ми маємо право здійснювати реалізацію зазначених виробів за будь якими цінами, – сказав Ярослав Федоренко.- Але, усвідомлюючи важливість продажу соціального хліба, ми уклали Меморандум з владою міста про співпрацю. І ми надаватимемо знижки і надалі, але за пред’явленням Картки киянина, аби продукт не попадав до перекупників, не вивозився масово з міста. 
 
Які і кому нададуть знижки на хліб читайте у «Вечірньому Києві» тут.
 
Як повідомив заступник начальника Головного управління Ощадбанку у Києві та Київській області з роздрібного бізнесу Олег Римарєв, після встановлення та налагодження роботи терміналів «Ощадбанку» в усіх фірмових точках продажу «Київхліба», що потрібно для ідентифікації Картки киянина, пільгові категорії містян зможуть користуватися знижками на продукт першої необхідності від 20 до 70 відсотків. 
 
Кожна людина, після валідації Картки киянина у хлібному фірмовому кіоску, побачить на своєму чеку, яку знижку вона отримала. – говорить Олег Римарєв. – Адже в Картці киянина чітко закладені  всі дані про соціальний і пільговий статус мешканця міста. Зараз у Картки з’явиться нова опція для купівлі хлібу. 

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniykiev.com.ua

Джерело: Вечірній Київ