У Калинівці відкрився перший мультифункціональний майданчик | Трибуна

image
20 Червня 2020, 17:31
Поділитися:

Відкриття майданчика відбулося 20 червня в селі Калинівка, що входить до Калинівської ОТГ. Інформацію про це оприлюднено на сайті Київської облдержадміністрації.  

Спортивний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту з гумовим покриттям розміром 42х22м. Він став першим із шести мультифунціональних майданчиків, які будуються в області.

«Ми прагнемо, щоб на Київщині було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для нашого майбутнього, адже спорт є запорукою здоров’я», – зазначив під час відкриття спортмайданчика заступник голови облдержадміністрації Євген Калінін. Також гість передав школі футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі.

Своєю чергою начальник управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв вручив сувенірну продукцію з символікою обласного спортивного управління.

Як повідомляють у КОДА, відповідно до постанови Уряду «Про деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту», у Київській області для будівництва таких майданчиків із державного бюджету виділено 8 396,5 тис. грн. Облаштовують їх за рахунок коштів місцевого бюджету.

Із шести майданчиків, які будуються на Київщині, два заплановано в Броварському районі: с.Богданівка та с. Калинівка (вул. Шкільна).

Читайте також:

Фото – із сайту КОДА

Post Views: 28

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари