У Калинівці Макарівської громади відновлять пошкоджену п’ятиповерхівку

image
15 Листопада 2023, 19:36
Поділитися:

У Макарівській селищній раді завершили розробку проєктно-кошторисної документації щодо реконструкції п’ятиповерхівки у Калинівці.

Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Повідомляється, що Макарівською селищною радою завершено розробку проектно-кошторисної документації та отримано позитивний експертний звіт щодо реконструкції п’ятиповерхового житлового будинку, пошкодженого в результаті воєнних дій, розташованого за адресою: вул. Київська, 47 в с. Калинівка Макарівської громади на Київщині.

Загальна вартість робіт, передбачених проектною документацією, складає 17,63 млн. грн.

Макарівський селищний голова подав відповідний пакет документів до Департаменту регіонального розвитку Київської ОВА для включення даного Проекту до переліку обʼєктів, що фінансуються з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

“Сподіваюсь на швидке та позитивне рішення щодо фінансування робіт з відновлення цього житлового будинку”, – повідомив Вадим Токар.

Разом з тим Макарівський селищний голова підкреслив, що, на жаль, таких пошкоджених об’єктів у громаді ще достатньо і місцева влада продовжує робити все можливе для швидкого відновлення житла мешканців громади.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що Макарів відвідала шведська делегація, у її складі Міністр фінансів та Посол Швеції в Україні.

Нагадуємо, у Макарові капітально відновлять ліцей в який влучили російські окупанти.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело