У Калинівці BMW на швидкості «вилетів» у кювет. Є постраждалі. ФОТО | Трибуна

image
21 Березня 2021, 15:44
Поділитися:

У ніч на 21 березня під Броварами в Калинівці трапилась ДТП, внаслідок якої постраждали водій та пасажир автомобіля «BMW 535». Про це «Трибуні-Броварів» повідомили в Броварському районному управлінні поліції.

Зі слів правоохоронців, близько 02:00 у Калинівці на трасі «Київ–Чернігів» автомобіль марки «BMW 535» їхав у бік Чернігова. Під час руху водій автівки не впорався з керуванням і на швидкості з’їхав у кювет та перекинувся.

У результаті аварії водій та пасажир отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості. Чоловіків відразу госпіталізували до броварської лікарні.

Як зазначають правоохоронці, водій 1996 року народження – мешканець Києво-Святошинсього району. Його одноліток-пасажир проживає в Броварах.

Як стало відомо «Трибуні-Броварів» із власних перевірених джерел, перед дорожньо-транспортною пригодою компанія святкувала 25-річчя постраждалого пасажира. Біля 02:00 іменинник із товаришем вирішили «прокататися з вітерцем». Свій намір вони здійснили, але неподалік вул. Чернігівської, 7 автівка на швидкості потрапила в яму, перекинувся і «вилетіла» на узбіччя.ДТП в Калинівці BMW, 21.03.2021

Медики броварської лікарні повідомили, що водій автомобіля суттєво не постраждав – у його лише забій хребта. Від проходження в лікарні перевірки на вміст алкоголю водій відмовився.

Набагато складніша ситуація з броварчанином, який святкував свій 25-річний ювілей. Із відкритим переломом кульшової кістки, розривом печінки та селезінки, пошкодженням легень та в непритомному стані чоловік перебуває в реанімаційному відділенні броварської лікарні.

Даний факт ДТП правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

Завершилося слідство щодо смертельного наїзду п’яного поліціянта на броварчанку

Травмовані та загиблі: на трасі Київ – Чернігів зіткнулися п’ять автівок. ВІДЕО, ФОТО

У Броварах нетверезий неповнолітній «влетів» у Шевроле. Загинув чоловік. ФОТО. ВІДЕО

На броварській кільцевій дорозі ВАЗ «наздогнав» фуру. Є постраждалі

Джерело: Трибуна – Бровари