У гуртожиток у Глибокому видали ордери на заселення 10 родинам

image
21 Липня 2023, 11:33
Поділитися:

Старт до заселення було дано на засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради, якe відбулося 19 липня 2023 року. Міський голова Володимир Борисенко перед початком засідання повідомив, що одним із термінових питань, заради якого серед тижня скликали виконком, було рішення про видачу ордерів громадянам, які перебувають на обліку як внутрішньо переміщені особи і потребують житла на вселення в кімнати гуртожитку по вулиці Центральній, 21 села Глибоке Бориспільського району Київської області, що належать до фонду житла, призначеного для тимчасового проживання ВПО. 

У гуртожитку, який торік було капітально відремонтовано, є 11 неприватизованих кімнат. 10 із них призначені для проживання, а одну ще на етапі реконструкції будівлі було призначено для розміщення офісу поліцейського офіцера громади. 

Тож у рішенні виконавчого комітету значилося 10 родин, які отримують ордери. Свого часу Бориспільський міський голова Володимир Борисенко повідомляв «Вісті», що перелік внутрішньо переміщених осіб, які мають оселитися у відремонтованих кімнатах, готувала реєстраційна служба. Є певний критерій, затверджений державою, за яким визначають, хто має право отримувати таке житло. 

Серед нових мешканців гуртожитку чотири родини складається з трьох осіб, дві родини — по дві особи, і четверо житимуть по одному (їхні кімнати, відповідно, мають значно меншу площу, ніж для родин із двох і трьох мешканців).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама