У громаді відзначили День Гідності та Свободи

У громаді відзначили День Гідності та Свободи
21 Листопада 2022, 23:41
Поділитися:

Шановна громадо, вітаю вас із Днем Гідності та Свободи!

До відзначення Дня Гідності та Свободи сьогодні у місті Вишневе відбулося урочисте покладання квітів до меморіалу Героїв Небесної Сотні та на могили Учасників Майдану на міському кладовищі.

На заході були присутні заступник голови Київської ОВА Олег Торкунов, заступник міського голови Вишневої міської ради Олексій Поліщук, староста села Крюківщина Євгеній Ломінський, громадські діячі та мешканці громади.

“Раніше ми відстоювали свою свободу, право на гідне життя на Майданах. Сьогодні ми відстоюємо свою свободу ціною життя, на жаль, наших бійців і цивільних людей.

Та ми не поступимося своєю гідністю тому, що наша свобода – це запорука кращого життя наших дітей, онуків і майбутніх поколінь.

Україна була, є і буде єдиною, соборною, вільною!”, – зазначив Олег Торкунов.

Від імені міського голови Іллі Дікова до громади звернувся його заступник Олексій Поліщук: “Знаймо, що ми, українці, – незламний народ. Нас не переможе та ворожа навала, яка йде з росії.

Пам’ятаймо, що наші Збройні Сили України нас відстоюють. Пам’ятаймо тих, хто бореться у критичній інфраструктурі і допомагає нам жити в теплі і зі світлом. Кожен воїн зараз стоїть на передовій з честю і гідністю. А ми тут будемо допомагати їм до перемоги”.

Пам’ять про Героїв, які відстояли свободу українців, навічно у наших серцях.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради